Reacties

Op deze pagina kun je een reactie geven op deze website of bepaalde stukken. De reacties worden gemodereerd om reclame etc te voorkomen.

5 reacties op “Reacties

 1. Mooie goede uitleg.
  Ik ben zelf spiritueel en lees veel over deze uitleg , blokkades in ons lichaam zorgt ervoor dat je niet kunt ontspannen en dus vooral vrouwen niet of moeilijk klaar kunnen komen. Dus eigenlijk zit alles tussen onze oren. Jezelf kennen en in het nu leven, als je dat kunt dan ruim je jezelf ook op.
  dus maak je vrije baan en kun je je beter ontspannen. want daar draait het om om het ontspannen.

  • Jolanda,

   Je hebt het nu specifiek over seks maar dat is niet het enige dat door spanning beheerst wordt. Het hele leven wordt door spanning beheerst. Een orgasme is ook een ervaring vanuit spanning. Als er werkelijk en totale ontspanning is bestaat seks op die manier niet eens meer. Dat geldt ook voor het hele leven. Als er werkelijke, totale ontspanning is dan kun je niet meer doen wat je altijd deed want dat bestaat dan ook niet meer. Als die ontspanning ontwikkelt dan gaat het niet eens meer over spiritualiteit maar om bewust ZIJN, twee heel verschillende dingen.

 2. Gewoon van alles wat ik nu al heb gelezen herken ik mij zelf in, ik ben nu 20 jaar en zit op de opleiding als elektro monteur.. en ik ben de laatste tijd een beetje aan het denken hier over en nu kom ik toevallig jou blog tegen en het spreek me zeer aan. Super!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s